TERMENI ȘI CONDIȚII WEBSITE ROMBAC Audit și Consultanță SRL

Informațiile conținute în acest site au numai scop informativ general. Informațiile sunt furnizate de ROMBAC Audit și Consultanță  și în timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la site-ul Web sau la informațiile, produsele, serviciile sau graficele aferente conținute pe site-ul web pentru orice scop.

În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daună, incluzând, fără limitare, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare care rezultă din pierderea de date sau din profiturile rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site .

Prin intermediul acestui site puteți să vă conectați la alte site-uri care nu sunt sub controlul ROMBAC Audit și Consultanță. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau susține opiniile în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. ROMBAC Audit și Consultanță  nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza problemelor tehnice care nu țin de controlul nostru.