ROMBAC Audit și Consultanța SRL a fost înființată în anul 2003 cu scopul de a oferi clienților servicii de natură economică viabile și profitabile prin care aceștia pot lua decizii strategice de dezvoltare a afacerii.

Compania noastră a cunoscut o creștere continuă de-a lungul timpului, succesul său datorându-se unei echipe de profesioniști instruită continuu, cu competențe în servicii de audit, contabilitate și fiscalitate.

MISIUNE

Misiunea ROMBAC Audit și Consultanță  este aceea de a cunoaște și a înțelege nevoile clienților săi pentru a le oferi suport în identificarea celor mai eficiente soluții financiar-contabile care să le asigure creșterea și siguranța afacerii.

Scopul nostru este ca dumneavoastră să aveți un partener de încredere care să vă acorde asistența necesară în luarea deciziilor de afaceri.

VIZIUNE ȘI STRATEGIE

Viziunea noastră este să fim un partener de încredere pentru succesul afacerii caracterizat prin entuziasm, profesionalism, promptitudine și calitate.

Strategia noastră este:

  • adaptarea continuă la realitățile economice ale pieții și la cerințele clienților noștri;
  • informarea clienţilor permanent în legătură cu modificările legislative care apar în domeniu şi care au legatură cu activitatea depusă de aceştia;
  • îmbunătăţirea şi perfecţionarea activităţii clientului

VALORI

Angajaţii noştri dau valoare companiei şi participă în mod esenţial la succesul acesteia, fiind împreună responsabili pentru îndeplinirea misiunii noastre. Recunoaştem calitatea, motivarea şi performanţa ca factori principali în atingerea succesului.

Principalele valori aflate la baza îndeplinirii activităţii noastre profesionale sunt:

  • Orientarea către client. Avem drept țel prestarea de servicii clienților noștrii de cea mai bună calitate. Succesul lor în afaceri este cheia succesului nostru.
  • Integritate. Suntem onești și morali în tot ceea ce facem.
  • Respect. Ne comportăm unii față de alții cu respect și demnitate, recunoscând valorile și inovațiile ca surse sigure și de perspectivă.
  • Perfecționare. Suntem adepții schimbării învățând și dezvoltându-ne. Numai așa suntem cei mai buni în tot ceea ce întreprindem.
  • Munca în echipă. Fiecare colaborare și participare ne face mai puternici și ne determină să prestăm către clienții noștrii cele mai bune servicii.

Rapoarte transparență

Raport activitate an 2021 – ROMBAC
Raport activitate an 2020 – ROMBAC
Raport activitate an 2019 – ROMBAC
Raport activitate an 2018 – ROMBAC
Raport activitate an 2017 – ROMBAC